Politica anulari

In ceea ce priveste terapiile corporale, se vor aplica urmatoarele:

In cazul in care, din motive obiective, vei intarzia la  programare, timpul alocat sedintei va fi scurtat sau ti se va oferi un alt interval orar pentru terapia programata. In cazul in care timpul ne permite si ceilalti clienti nu vor fi afectati, vom incerca sa iti oferim totusi o sedinta completa.

In cazul  in care nu vei putea ajunge deloc la data si ora programata, avem rugamintea sa ne anuntati cu 24 de ore inainte, sau cel mai tarziu in dimineata zilei respective. In cazul in care aceasta conditie nu este respectata si ai un abonament, sedinta va fi dedusa din numarul de sedinte. In cazul in care nu ai un abonament, pentru a te putea reprograma va trebui sa faci plata in avans, prin transfer bancar pentru a ne asigura de programarea ferma. Timpul nostru ca si al tau este pretios si vrem sa il folosim la potentialul maxim.

Probleme medicale:

Daca suferi de anumite afectiuni, te rugam sa le mentionezi terapeutului deoarece unele terapii prezinta contraindicatii si iti poti face mai mult rau prin necomunicarea acestora. Poti regasi si lista de contraindicatii pe acest site in dreptul fiecarei terapii in parte.

Te rugam sa comunici deschis daca te simti confortabil, daca temperatura este optima, daca masajul este prea usor sau prea puternic, etc. Dorim sa  ai parte de o experienta placuta asa ca este importanta o comunicare buna din partea ambelor parti.

Te asteptam cu drag!