Profesionistii Holistic Wellness

Luiza Pavel

Luiza Pavel este fondatorul centrului Holistic Wellness.

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si a programului de master in Comunicare manageriala si resurse umane din cadrul SNSPA, Luiza Pavel isi leaga destinul personal si profesional de dorinta si ambitia de a se pune in slujba oamenilor.

Acest ideal s-a configurat prin parcurgerea mai multor programe de formare continua si dezvoltare profesionala, toate avand ca scop o mai buna cunoastere a naturii umane.

La toate acestea se adauga experienta dobandita in cei peste 12 ani de activitate petrecuti in cadrul unor companii internationale unde a lucrat in calitate de consultant in domeniul resurselor umane.

Initiativa crearii Centrului Holistic Wellness a aparut la capatul unor indelungi reflectii privind modul de complementarizare a unor servicii destinate potentarii resurselor corporale si psihice de care dispune omul.Mai multe detalii despre Luiza Pavel puteti regasi aici.

Rares Ignat colaboreaza cu centrul Holistic Wellness in special pe zona de terapie de cuplu si psihosexologie. Organizeaza si grupuri de dezvoltare personala ce au ca obiectiv principal dobandirea unui echilibru cognitiv si emotional sau depasirea unor obstacole din viata cuplului.

 • medic licentiat al Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca
 • psihoterapeut autonom de cuplu si familie – certificat de Colegiul Psihologilor
 • psihosexolog certificat de European Society for Sexual Medicine si European Federation of Sexology
 • absolvent master in psihologie clinica si interventie terapeutica, Universitatea Spiru Haret Bucuresti
 • absolvent program formare formatori in planificare & consiliere familiala – Medicins Sans Frontieres – Université Libre de Bruxelles – SECS
 • absolvent Professional Management Diploma CODECS
 • participare la variate seminarii de formare in psihoterapie : cognitiv-comportamentala, narativa, pt copil si adolescent etc
  mai multe repere profesionale

Apeleaza cu incredere la Rares daca iti doresti un sprijin pentru :

 • depasirea obstacolelor de comunicare in cuplu & familie – mai multe detalii aici
 • depasirea problemelor sexuale masculine & feminine – mai multe detalii aici
 • depasirea depresiei & anxietatii (atacuri de panica, fobii, obsesii etc)
 • a dobandi o relatie mai buna cu copilul tau adolescent
 • terapia dependentelor

Rares Ignat

Cristina Rigani

Cristina a absolvit  Școala de Masaj Biofocus , obținând diploma de tehnician maseur.

     A studiat masajul Shiatsu în cadrul Școlii Bios din București cu profesorul Viorel Mihai, format la The Shiatsu Clinic and School din Iowa City, U.S.A , perfecționându-se în metoda Focused Touch Shiatsu in anul 2013.

     A continuat să studieze shiatsu cu Maestrul International Tzvika Calisar in cadrul seminariilor susținute de acesta la București, parcurgând metoda Seiki Meridian Shiatsu cu accent pe tratamentul Tsubo și tratamentul durerii.

     Specializată în masajul Shiatsu și masajul terapeutic, cu o experiență de 8 ani in domeniu, este alături de oameni pe care îi slujește cu drag și cu nădejdea de a aduce alinare și bucurie în viața lor.

     Vă așteptam să o cunoașteți și voi în cadrul unui masaj!

Cristian este absolvent al Specializării Kinetoterapie şi motricitate specială din cadrul Facultaţii de Educaţie Fizică si Sport a Univ. “Spiru Haret”. A absolvit cursul de masaj din cadrul Şcolii de masaj a Dr. Dragoş Ovidiu Argeşanu unde a absolvit şi un curs basic de terapie Yumeiho.

Ofera servicii de masaj de peste 5 ani si este specializat in urmatoarele: masaj terapeutic, de relaxare, anticelulitic, reflexogen, drenaj limfatic, deep tisue, masaj sportiv şi masaj pentru gravide.

Te invitam sa il cunosti si tu pe Cristian in cadrul cabinetului Holistic Wellness.

Cristian Ionescu

Marius Daniel Oprea

Marius Daniel Oprea este terapeut energetic si instructor Reiki  pentru cei care aspira catre un stil de viata sanatos si constient, sustinand spatiul energetic pentru relaxare, echilibrare si vindecare a mintii, trupului si sufletului. Fiind atras de latura spirituala de multi ani, a studiat diverse cursuri de masaj, printre care reflexoterapia si masajul Shiatsu, a primit initieri Reiki, de la maestri autentici din Romania, dar si Japonia, pe diverse sisteme, a calatorit pe sunetul tobei samanice a vindecatorilor Q’ero din Anzi, primind semintele Munay Ki, ascultand intotdeauna vocea sufletului si simtind, tot mai profund, substratul energetic al fiintei umane. Dupa diverse evenimente, terapii si workshopuri de spiritualitate si dezvoltare personala, intors dintr-o calatorie initiatica, in jungla amazoniana din Peru, a simtit ca este momentul sa imparta aceste daruri cu oamenii din jurul sau.

Ofera-ti o sedinta de detensionare, de eliberare a energiilor negative si a stresului. Este timpul tau de pace interioara, de reconectare cu sinele si de recalibrare a fiintei tale!

Gabriela Dan

Viața profesională a Gabrielei Dan a implicat dintotdeauna omul. Într-un fel sau altul, în echipe mici sau mari, în corporații sau cabinete, ca trainer, consultant și mai apoi, terapeut, mereu a avut în centrul atenției oamenii. Pasionată de medicina holistică, ce privește omul nu doar ca fiind un corp fizic, ci, în integralitatea lui, și minte și spirit deopotrivă, fascinată de conceptul de vindecare, s-a avântat în acest vast univers al terapiilor complementare, dedicându-se cu entuziasm și încredere acestei profesii.

Din dorința de a integra tot ceea ce știa, într-un set de informații structurate, care să o ajute să ia cele mai bune decizii în abordarea protocoalelor terapeutice și în alegerea procedurilor optime, s-a îndreptat și către alte formări profesionale în domeniul medicinei complementare, însă a rămas consecventă tehnicii originale Bowen pe care o aplică și astăzi, exact așa cum a învățat-o.

În experiența de terapeut dobândită în lucrul cu sute de persoane de toate vârstele, s-a adresat patologiilor diverse, întotdeauna  aplicând protocoale personalizate, adaptate în funcție de afecțiunea și starea pacientului, urmărind constant rezultatele și progresele acestuia.

 • Terapeut licențiat Bowen, acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia, nivel Master
 • Am absolvit în anul 2016 cursurile Academiei de Terapie Bowen din Bucuresti, sub coordonarea instructorului internațional Andrew Zoppos
 • Membru al Asociatiei Bowen A-Z
 • Reflexoterapeut specializat în tehnici holistice pentru managementul stresului