Profesionistii Holistic Wellness

Luiza Pavel

Luiza Pavel este fondatorul centrului Holistic Wellness.

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si a programului de master in Comunicare manageriala si resurse umane din cadrul SNSPA, Luiza Pavel isi leaga destinul personal si profesional de dorinta si ambitia de a se pune in slujba oamenilor.

Acest ideal s-a configurat prin parcurgerea mai multor programe de formare continua si dezvoltare profesionala, toate avand ca scop o mai buna cunoastere a naturii umane.

La toate acestea se adauga experienta dobandita in cei 8 ani de activitate petrecuti in cadrul unor companii internationale unde a lucrat in calitate de consultant in domeniul resurselor umane.

Initiativa crearii Centrului Holistic Wellness a aparut la capatul unor indelungi reflectii privind modul de complementarizare a unor servicii destinate potentarii resurselor corporale si psihice de care dispune omul.Mai multe detalii despre Luiza Pavel puteti regasi aici.

Rares Ignat colaboreaza cu centrul Holistic Wellness in special pe zona de terapie de cuplu si psihosexologie. Organizeaza si grupuri de dezvoltare personala ce au ca obiectiv principal dobandirea unui echilibru cognitiv si emotional sau depasirea unor obstacole din viata cuplului.

 • medic licentiat al Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca
 • psihoterapeut autonom de cuplu si familie – certificat de Colegiul Psihologilor
 • psihosexolog certificat de European Society for Sexual Medicine si European Federation of Sexology
 • absolvent master in psihologie clinica si interventie terapeutica, Universitatea Spiru Haret Bucuresti
 • absolvent program formare formatori in planificare & consiliere familiala – Medicins Sans Frontieres – Université Libre de Bruxelles – SECS
 • absolvent Professional Management Diploma CODECS
 • participare la variate seminarii de formare in psihoterapie : cognitiv-comportamentala, narativa, pt copil si adolescent etc
  mai multe repere profesionale

Apeleaza cu incredere la Rares daca iti doresti un sprijin pentru :

 • depasirea obstacolelor de comunicare in cuplu & familie – mai multe detalii aici
 • depasirea problemelor sexuale masculine & feminine – mai multe detalii aici
 • depasirea depresiei & anxietatii (atacuri de panica, fobii, obsesii etc)
 • a dobandi o relatie mai buna cu copilul tau adolescent
 • terapia dependentelor

Rares Ignat

Florina Manea

Florina are o vasta experienta de peste 12 ani pe diverse tipuri de masaj: relaxare, cervical, anticelulitic, deep tissue dar si reflexoterapie.

Practica cu pasiune aceasta meserie si considera ca beneficiile masajului se resimt atat la nivel corporal cat si psihic.

Un masaj bine facut cu siguranta te determina sa te reintorci in cabinet asa ca Florina are clienti ce revin la ea de fiecare data pastrand relatii de ani de zile cu acestia.

Recent Florina a parcurs si o formare in masaj facial indian ce cuprinde zona scalpului si cervicala, o terapie relaxanta si revigoranta in acelasi timp.

Te asteptam si pe tine pentru o doza de relaxare, la o intalnire cu TINE!

Cristian este absolvent al Specializării Kinetoterapie şi motricitate specială din cadrul Facultaţii de Educaţie Fizică si Sport a Univ. “Spiru Haret”. A absolvit cursul de masaj din cadrul Şcolii de masaj a Dr. Dragoş Ovidiu Argeşanu unde a absolvit şi un curs basic de terapie Yumeiho.

Ofera servicii de masaj de peste 5 ani si este specializat in urmatoarele: masaj terapeutic, de relaxare, anticelulitic, reflexogen, drenaj limfatic, deep tisue, masaj sportiv şi masaj pentru gravide.

Te invitam sa il cunosti si tu pe Cristian in cadrul cabinetului Holistic Wellness.

Cristian Ionescu

Nicoleta Bucataru

Absolventa a masterului in kinetoterapie din cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Galati, Nicoleta are o experienta de aproximativ 5 ani in domeniul recuperarii medicale si a masajului. Pentru Nicoleta, meseria de tehnician maseur reprezinta un puternic schimb de emotii care implica o legatura aparte intre terapeut si pacient. Cu totii avem nevoie de un refresh fizic si mental. Va asteapta cu drag sa o cunoasteti!