Cristaloterapie

Ce sunt cristalele și cum funcționează acestea?

Cristalele reprezintă ultimul stadiu al evoluției mineralelor înainte de dezvoltarea lumii vegetale. Formate sub pământ, ele înmagazinează energia a mii de ani, fiind considerate chiar ADN-ul Pământului. Folosite de către oameni încă din 400 î.Hr., cristalele dețin puteri necunocute de cei mai mulți dintre noi. Prin focalizarea lor pentru a amplifica sau direcționa energia, se poate pune în armonie trupul și spiritul.

Structura repetitivă a cristalelor investește în ele o formă de memorie. Această memorie le perminte să stocheze energii. Asta este ceea ce se numește programarea cristalelor. Spre exemplu, poți ține în mână un cristal cuarț cu intenția de a-l umple cu dragostea ta. Cuarțul va păstra energia pe care tu i-o dai, și o va radia în orice mediu în care se află. Cristalele pot reține și energii pozitive și negative, motiv pentru care au nevoie să fie la rândul lor curățate de acele energii. Un alt exemplu este acela al ametistului, care te poate ajuta să cureți o cameră de energii negative, precum mânia. Cristalul va prelua acea energie, ceea ce înseamnă ca va trebui și el curățat la rândul său.

Există mai multe metode prin care cristalele se pot curăța, câteva exemple ar fi: punerea lor în apă sărată, apa de mare fiind foarte benefică; punerea lor sub pământ  pentru câteva zile; lăsarea lor afară peste noapte, în apă normală, la lumina lunii.

Ce este cristaloterapia și cum funcționează?

Cristaloterapia este benefică atât corpului fizic cât și celui emoțional, spirtiual și mental, prin reglarea centrilor energici și curățarea aurei umane.

Conform fizicii cuantice, materia se formează pe baza energiei. Cu alte cuvinte, sistemele din organismul uman sunt energii care apar în diferite patternuri și intensități. Chiar și gândurile și emoțiile noastre sunt conectate energetic de organismul nostru, având propria lor intensitate energetică. Atunci când toate aceste energii lucrează împreună într-un mod echilibrat, corpul este sănătos, iar noi trăim o stare de bine generală. Însă aceste patternuri sunt câteodată perturbate, iar în aceste cazuri ne confruntăm cu o stare de sănătate mai precară.

Cristaloterapia are ca scop aducerea acestor energii în echilibru prin utilizarea cristalelor m
enite să absoarbă anumite energii negative din organism. În timpul unei ședințe, terapeutul plasează anumite cristale, cu diferite vibrații energetice, pe corpul clientului, cu scopul de a ajuta corpul să-și regăsească ritmul propriu, favorizând vindecarea organismului. Se identifica blocajele chakrelor si  se lucreaza pentru eliberarea acestora. Durata unei ședințe este e 50-60 de minute.

Cum te poate ajuta Cristaloterapia?

  • Calmarea și eliberarea de stres
  • Ameliorarea efectului de burn-out
  • Stimularea unei activități cerebrale armonioase
  • Ameliorarea depresiei și anxietății
  • Stimularea sistemului limfatic
  • Ameliorarea migrenelor, durerilor de coloană, artrită, etc.
  • Creșterea imunității

 

Cristaloterapia se recomanda persoanelor de toate varstele. Este contraindicată, insa celor ce au suferit o interventie chirurgicala sau un atac cerebral in urma cu mai putin de o luna, oricărei persoane ce prezintă răni în zonele unde ar trebui aplicate tehnicile si persoanelor ce urmeaza chimioterapie sau care au mai putin de 6 luni de la incheierea acesteia.

La centrul Holistic Wellness, oferim ședințe de cristaloterapie susținute de specialista noastră, Oana Chejneanu.  Atât acreditarea sa de către Asociația Națională a Terapiilor Complementare (Anatecor), cât și experiența practică, o fac pe Oana terapeutul ideal atunci când abordările clasice nu par să dea rezultatele sperate. Programează-te acum la o ședință de Cristaloterapie la centrul nostru holistic din București!

Pret sedinta