#50terapiisiterapeuti

Marius Daniel Oprea – terapie energetica Reiki

 1. “Discursul din lift”. Prezinta-te in maxim 3 randuri.

Sunt Marius Daniel Oprea, terapeut energetic, ghid spiritual si consilier dezvoltare personala . La Holistic Wellness ofer terapie energetica, (vindecare Reiki) pentru minte, trup si suflet.

 1. Cum ai aflat despre aceasta metoda de terapie si ce te-a determinat sa o studiezi pentru a practica?

Despre terapiile energetice am aflat din diverse carti si documentare online si am rezonat imediat. Observand limitarile medicinei alopate, am inteles, in timp, ca trebuie sa existe si alte cai de vindecare a oamenilor si am inceput sa studiez terapiile energetice cu maestri si profesori din Romania si din strainatate.

 1. Care sunt principiile de baza ale acestei metode de terapie?

Reiki semnifica „energia universala”, care sta la baza vietii. Principiile Reiki sunt:

„Doar astazi sa ma bucur de viata,

Doar astazi sa imi pastrez sufletul senin,

Doar astazi sa fiu recunoscator

Doar astazi sa muncesc cinstit

Doar astazi sa fiu bun cu ceilalti”

 1. Cine este „clientul” tau?

Clientul meu este orice persoana care doreste sa se purifice de tot ce inseamna energii negative, ganduri si emotii negative, stres, anumite afectiuni, dureri etc.

5. Ce „cumpara” de fapt clientii atunci cand aleg aceasta terapie?

 1. Relaxare

 2. Detensionare

 3. Eliminarea stresului

 4. Curatare de energii toxice

 5. Cresterea vibratiei personale

 1. La ce ar trebui sa se astepte o persoana care vine pentru prima data la o sedinta?

Prima sedinta consta intr-o meditatie ghidata, in care clientul se relaxeaza si intra intr-o stare de receptivitate a energiei vindecatoare, timp in care i se realizeaza purificarea aurei, a centrelor energetici si a organismului de energiile daunatoare. Vindecarea are loc pe mai multe planuri: energetic, mental, emotional si fizic. Efectiv, clientul intra in rezonanta si primeste energia vindecatoare prin intermediul facilitatorului.

 1. Piata este competitiva, de ce ar veni clientii catre TINE?

Piata este larga, dar energia omului face diferenta. Lucrez cu oamenii de cativa ani, am experimentat si am invatat multe despre vindecarea spirituala, de-a lungul timpului. Sunt de parere ca omul trebuie sa aiba deschidere si se convinga singur. Cine rezoneaza, va veni si va reveni, cu siguranta.

 1. Poti sa impartasesti cu noi din marturisirile clientilor tai care au beneficiat de terapie si si-au imbunatatit viata in acest mod? Povesteste-ne te rugam una din experiente.

Ultima data a venit o clienta care avea provocari in relatia cu persoana iubita, era lipsita de energie si intampina mult stres de la locul de munca. Dupa cateva sedinte, a devenit mult mai relaxata si mai eficienta la locul de munca si a avut constientizari care au ajutat-o sa isi imbunatateasca relatia cu persoana iubita, cat si comportamentul cu oamenii din jur.

 1. Impartaseste cu noi numele a 3 carti sau 3 mentori care te inspira in activitatea ta de zi cu zi.

Dragos Argesanu – mentor, profesor si autor

Alberto Villoldo – autor si vindecator

Joe Dispenza – autor si medic

 1. Cuvant de incheiere?

Toate bolile si problemele din vietile noastre au cauze spirituale. Recomand, cu caldura, terapiile alternative si tratamentele energetice, pentru ca ne ajuta enorm in drumul spre vindecare, fericire si desavarsire. Namaste!

Mai multe detalii referitoare la terapia Reiki puteti citi aici.